12/11/20

Σκλαβενίτης: Κοντά στην δημιουργία e-shop

 



Γιώργος Μανέττας
https://www.mononews.gr/

Στην τελική ευθεία –όπως όλα δείχνουν- έχει εισέλθει η έναρξη λειτουργίας του ηλεκτρονικού καταστήματος της Σκλαβενίτης.
Σύμφωνα πληροφορίες, στόχος είναι το Sklavenitis.gr να βρίσκεται στον «ψηφιακό αέρα» στα τέλη Νοεμβρίου με αρχές Δεκεμβρίου, ωστόσο δεν αποκλείεται μια ελαφρά καθυστέρηση, κάτι απόλυτα φυσιολογικό για ένα τόσο μεγάλο και πολύπλοκο εγχείρημα. Και η εταιρεία πάντως έχει ανακοινώσει πως προτίθεται να ξεκινήσει το ηλεκτρονικό της κατάστημα μέχρι το τέλος του 2020.


Βέβαια, η αλυσίδα δεν είναι «πρωτάρα» στο ηλεκτρονικό εμπόριο, καθώς διαθέτει την εμπειρία από την συνεργασία με την ηλεκτρονική πλατφόρμα efood.gr. Μια συνεργασία που άρχισε πιλοτικά στη διάρκεια του πρώτου lockdown και επεκτάθηκε ταχύτατα τους επόμενους μήνες σε αρκετές πόλεις της χώρας (Λάρισα, Βόλο, Πάτρα, Ασπρόπυργο και Ιωάννινα). Είχε προηγηθεί στις αρχές του 2020, η εξαγορά του caremarket.gr που σήμερα μετατρέπει σε Sklavenitis.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πειτε μας την γνωμη σας .

Πρόγραμμα απόκτησης εργασιακής εμπειρίας, για 35 αποφοίτους/ες των προγραμμάτων κατάρτισης, στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Προγράμματος «Child Guarantee - Εγγύηση για το παιδί»

Ξεκινούν οι αιτήσεις για το νέο πρόγραμμα απόκτησης εργασιακής εμπειρίας, για 35 αποφοίτους/ες των προγραμμάτων κατάρτισης, στο πλαίσιο του ...