21/11/20

Τρισδιάστατα εικονικά καταστήματα


Μπορεί οι εταιρείες λιανικών πωλήσεων να απολύουν εκατοντάδες χιλιάδες εργαζόμενους σε όλο τον κόσμο λόγω της πανδημίας, αλλά προσλαμβάνουν ειδικούς για το ηλεκτρονικό εμπόριο για να τους βοηθήσουν να μεγιστοποιήσουν τις πωλήσεις τους καθώς επιδιώκουν να κεφαλαιοποιήσουν τη μεγάλη διαδικτυακή ζήτηση των καταναλωτών.
Ορισμένες φίρμες, όπως η Ralph Lauren και η Pandora, θέτουν σε εφαρμογή φιλόδοξα σχέδια, όπως τα τρισδιάστατα ηλεκτρονικά καταστήματα, που θα προσομοιάζουν με τη φυσική εμπειρία αγορών. Η αμερικανική ιστοσελίδα προσλήψεων προσωπικού για το ηλεκτρονικό εμπόριο Ecommercejobs.com είδε τις αιτήσεις να αυξάνονται κατά περίπου 30% από την έναρξη της πανδημίας, ενώ η εταιρεία 24 Seven με έδρα το Λονδίνο βλέπει επίσης περισσότερες αναζητήσεις για ειδικούς στο ηλεκτρονικό εμπόριο από τον Μάρτιο.
Υπάρχει μεγάλη ζήτηση για ειδικούς που κοιτάζουν τα στοιχεία των αγοραστών και ‘σκαλίζουν’ τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να δουν τις τάσεις, να εντοπίσουν τι προτιμούν οι καταναλωτές και πώς να κάνουν τις ιστοσελίδες των καταστημάτων και των εταιρειών πιο ελκυστικές. Οι δεξιότητες αυτές έχουν γίνει πιο σημαντικές καθώς οι εταιρείες λιανικών πωλήσεων δεν έχουν τις διαπροσωπικές επαφές με τους αγοραστές κατά τη διάρκεια της πανδημίας.
https://www.mononews.gr/

«Ένας ειδικός στο πώς σκέφτονται οι καταναλωτές θα πληρώνεται έως και 600 στερλίνες την ημέρα στο Λονδίνο», δήλωσε ο γενικός διευθυντής της 24 Seven για την Ευρώπη, Πήτερ Γκίρι. Στις ΗΠΑ, ο μέσος μισθός για τους επικεφαλής των ειδικών αυτών είναι υψηλότερος από 150.000 δολάρια ετησίως, ενώ οι διευθυντές για το ηλεκτρονικό εμπόριο πληρώνονται πάνω από 130.000 δολάρια, σύμφωνα με την Glass Door.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πειτε μας την γνωμη σας .

Πρόγραμμα απόκτησης εργασιακής εμπειρίας, για 35 αποφοίτους/ες των προγραμμάτων κατάρτισης, στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Προγράμματος «Child Guarantee - Εγγύηση για το παιδί»

Ξεκινούν οι αιτήσεις για το νέο πρόγραμμα απόκτησης εργασιακής εμπειρίας, για 35 αποφοίτους/ες των προγραμμάτων κατάρτισης, στο πλαίσιο του ...